XUV865RCrossover gospodarska vozila

  • Dizelski motor
  • Pogon na 4 kotača
  • Potpuno neovisan ovjes
  • Servo upravljanje: standard
  • Cestovna homologacija*
  • Kapacitet sjedala: 3 (samo terenski, 2 sjedala za vožnju po cesti)
  • Grijanje i klimatizacija
Ispiši

Najudobniji rad

XUV865R najudobniji je Gator u obitelji John Deere. Spoj je izvanrednih performansi crossover gospodarskih vozila XUV835M i XUV865M sa širokim rasponom dodatnih značajki za još veću udobnost – možete samo nastaviti raditi.

Istaknuto

XUV865R, snimak polja, puni snimak, pogled straga pod pravim kutom

Udoban rad

Standardne značajke uključuju sjedala u stilu automobila, kvake za lako otvaranje vrata i vjetrobransko staklo koje se otvara do kraja te grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC). Oblikovani krov miče vodu na vanjske rubove, a prednja/stražnja svjetla nalaze se ispod linije krova za bolju zaštitu.

XUV865R, snimak polja, detaljan snimak, interijer u boji kože

Svježi pogled

Razina opreme R pruža vašoj kabini širok spektar dodataka, od interijera u boji kože do električnog ožičenja za priključne alate, kao i grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC). Također uključuje klupu 40/60 presvučenu tkaninom u boji kože, pokrove stupova A i B stup, poklopac stražnje ploče, panele vrata u boji kože, unutarnji retrovizor, duga i kratka LED prednja svjetla, stropno osvjetljenje, štitnike od sunca, brisač i perač vjetrobranskog stakla.

XUV865R, snimak polja, detaljni snimak, ventilacija i klimatizacija (HVAC)

Idealna radna klima

S četiri otvora na nadzornoj ploči, četiri načina protoka zraka i tri brzine ventilatora, učinkovit sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC) pomaže vam regulirati radnu temperaturu tijekom cijele godine. Jednostavne komande u automobilskom stilu udobno su smještene u središtu nadzorne ploče, nadohvat ruke vozaču i suvozačima.

Pronađite distributera tvrtke John Deere

Pronađite najbližeg ovlaštenog distributera

Pronađite distributera tvrtke John Deere