XUV865MCrossover gospodarska vozila

  • Dizelski motor
  • Pogon na 4 kotača
  • Potpuno neovisan ovjes
  • Servo upravljanje
  • Cestovna homologacija
  • Kabina za tri osobe
Ispiši

Ultimativna udobnost i performanse

Stvari mogu postati teške na otvorenom pa morate biti spremni na sve. Zato smo dizajnirali XUV865M s pogonom na 4 kotača na zahtjev i najvećim razmakom od tla od bilo kojih naših crossovera, oslobađajući vas kako biste se mogli usredotočiti na ono što je pred vama. Zatvorena kabina održava vas čistima i suhima, bez obzira na to idete li kroz blato ili jurite preko potoka. Uhvatite se u koštac sa svakom preprekom. Nijedan teren nije previše

Bez kompromisa

Ovi vrhunski Gatori ispunjavaju sve zahtjeve u pogledu snage, kapaciteta i udobnosti u stilu automobila. Ako želite najbolje, ne morate tražiti dalje.

Idite dalje

Uz istinski pogon na četiri kotača na zahtjev i još veći razmak od tla, oba modela idu tamo kako drugi ne mogu u teškim uvjetima.

Vožnja u stilu

Bez obzira na to je li vozačka platforma potpuno otvorena ili je riječ o tvornički ugrađenoj kabini, unutrašnjost je redizajnirana imajući na umu udobnost i ergonomiju.

Otvoreno ili zatvoreno?

Odaberite otvorenu kabinu s mrežama ili potpuno zatvorenu kabinu s višestrukim vratima za maksimalnu zaštitu i minimalnu buku.

Odnesite ga

Teški ili glomazni tereti? Nema problema – ovi modeli imaju dovoljno kapaciteta za vuču i teret, plus prianjanje na cesti i odgovarajuće kočnice.

Ožičeno za rad

Kabina dolazi sa svim unaprijed ugrađenim kabelima pa je spajanje vitla jednostavno.

John Deere Gator

John Deere Gator izgrađen za Vaš dan