Expert Check

Expert Check – održavanje performansi

Više neprekidnog rada, maksimalne performanse i manje troškova za bilo koju vrstu stroja. John Deere Expert Check pomoći će vam da vaši strojevi budu spremni za nadolazeću sezonu.

Spriječite popravke

Spriječite popravke

Pravovremena provjera može uštedjeti mnogo novca. Nakon naporne sezone vaš stroj treba provjeriti kako bi bio spreman za sljedeću. Naši stručnjaci provode testove kako bi bili sigurni da je svaki dio spreman za neometan rad. Tvornički dokazan popis inspekcija obuhvaća sve što je kritično za sigurnost i neprekidan rad.

Expert Check za sve vrste strojeva

Expert Check za sve vrste strojeva

Naš Expert Check dostupan je za više od 30 modela strojeva Deere kao što su traktori, kombajni, strojevi za baliranje, prskalice, oprema za travnjake i samohodni sakupljač krme. Pobrinite se da održavate svoje maksimalno vrijeme neprekidnog rada i performanse, kao i niske troškove bez obzira na starost vaših strojeva!

vrijeme neprekidnog rada

Vrijeme neprekidnog rada

Povećajte dostupnost stroja uz skraćenje vremena zastoja do 90 %. Možete se pouzdati u nas jer ćemo omogućiti neometan rad vaših strojeva kako biste se mogli usredotočiti na ono najvažnije – vaše poslovanje.

Troškovi rada

Troškovi rada

Spriječite bilo kakvu kolateralnu štetu i smanjite troškove rada preventivnim pregledima naših profesionalnih tehničara. Oni će pregledati vaš rabljeni traktor John Deere kako bi otkrili sve nesavršenosti.

Udobnost

Udobnost

Osigurajte maksimalnu udobnost upravljanjem sustavom ovjesa kabine i prednje osovine kako biste osigurali glatku i udobnu vožnju, čak i u najtežim radnim okruženjima.

Spriječite zastoje u radu

Spriječite zastoje u radu

Kad je potrebno pokupiti kulture, nema vremena za zastoje. Tehničari tvrtke John Deere redovito se osposobljavaju i imaju pristup tvorničkim alatima, analitici i softveru za analizu statusa i potreba vašeg stroja. To može smanjiti rizik od zastoja u radu do 90 %.

Savršeni rezultati

Savršeni rezultati

Performanse vaše sezonske opreme ključne su za najbolje rezultate rada: optimalna kvaliteta rezanja samohodnih sakupljača krme, performanse vršidbe i odvajanja na vašem kombajnu, uzorak prskanja i preciznost na vašoj prskalici, kao i kvaliteta i pravilnost bala na vašem stroju za baliranje okruglih bala.

Niži troškovi rada

Niži troškovi rada

Labav zatezač može utjecati na remen i pogonsku remenicu uzrokujući više popravaka. Bolje je zaustaviti tu lančanu reakciju na vrijeme i izbjeći zastoj u radu uz Expert Check tvrtke John Deere.

vrijeme neprekidnog rada

Vrijeme neprekidnog rada

Povećajte dostupnost opreme za travnjake uz skraćenje vremena zastoja do 90 %. Možete se pouzdati u nas jer ćemo omogućiti neometan rad vaših strojeva kako biste se mogli usredotočiti na ono najvažnije – vaše poslovanje.

Sigurnost

Sigurnost

Naravno, vaši zaposlenici i vaša sigurnost od iznimne su važnosti. Budite sigurni i imajte Expert Check tvrtke John Deere za provjeru rasvjete, sjedala i sigurnosnog pojasa, zaštite, kočnica, utovarivača, vijaka kotača i još mnogo toga.

Performanse

Performanse

Nije li vaš travnjak vaš najvredniji kapital? Dakle, zaslužuje pažljivo postupanje. Kvaliteta rezanja vaše opreme za travnjak, koju odobrava John Deere Expert Check, mijenja sve.

Na svim našim strojevima za žetvu koristimo Expert tCheck. Detaljna inspekcija daje nam sigurnost da smo dobro pripremljeni za sezonu.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Dodatni resursi

Connected Support™

Povežite svoje poslovanje s uspjehom. Naša usluga Connected Support prepoznaje potencijalne probleme i čak može upozoriti vašeg zastupnika da ih riješi putem dijagnostike u stvarnom vremenu. Pomažemo vam da opremu držite u pogonu.

Saznajte više

Rješenja za financiranje John Deere

Kroz dugu suradnju s našim kupcima upoznali smo njihovo poslovanje, ali i shvatili posebne zahtjeve za financiranje. Bez obzira na to je li riječ o kupnji, leasingu ili unajmljivanju stroja, naći ćemo rješenje.

Saznajte više

Vrhunska podrška

Vaš portal za podršku u preciznoj poljoprivredi s najnovijim softverom, priručnicima i obukama. Pronađite sve što vam je potrebno za maksimiziranje poslovanja i ažurnost.