8R 410Traktor

  • 443 KS (326 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 15 KS (11 kW) IPM
  • 9,0 l motor s 6 cilindra
  • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje 3.050 m
  • Nova veća i udobnija CommandView kabina s novom razinom vidljivosti
Ispisati
First in Reliability

Prvi u pouzdanosti

Potpuno novi John Deere eAutoPowr, prvi je elektromehanički beskonačno varijabilni prijenos IVT s podijeljenom stazom, dostupan za 8R/RT/RX 410 traktor. Beskonačno varijabilni prijenos IVT, osigurava maksimalnu pouzdanost i izdržljivost. Besprijekorno mijenjanje stupnjeva prijenosa s elektronički poluvodičkim napajanjem koje daje trenutni okretni moment za najglatkiju vožnju čak i u najzahtjevnijim primjenama.

Električni motor-generatori bez četkica hlađeni tekućinom u novom eAutoPowr-u u potpunosti ne zahtijevaju održavanje. Zamjena hidro modula električnim komponentama uvelike smanjuje dijelove koji se troše, pojednostavljuje dizajn i poboljšava ukupni vijek trajanja prijenosa. Komponente električnog pogona i novi senzori smanjuju potrebu za posebnim dijagnostičkim testovima za 1/3 i smanjuju 20% postupaka koji zahtijevaju posebne alate ili opremu.

100.000 sati testiranja ekvivalentnih kupaca kroz proces razvoja jamči najbolju pouzdanost u klasi.

Elektrifikacija čini razliku

Elektrifikacija čini razliku

Za izradu novog eAutoPowr prijenosa, hidraulička pumpa i motor korišteni u AutoPowr prijenosu zamijenjeni su s dva elektromotorna generatora. Jedan generator je izravno spojen na dizel motor i napaja drugi motor-generator koji precizno kontrolira brzinu traktora. Jedan električni i 4 mehanička zupčanika jamče najučinkovitiji prijenos snage na kotače. To rezultira najizdržljivijim i najpouzdanijim mjenjačem bez koraka s dokazanom učinkovitošću i udobnošću vožnje AutoPowr™. Najbolji beskonačni prijenos koji je John Deere ikada dizajnirao!

Proizvodnja električne energije

Proizvodnja električne energije

eAutoPowr omogućuje isključenje do 100 kW 480 V AC za vanjske potrošače putem opcionalne AEF utičnice. Ova električna energija se može koristiti npr. za pogon pogonskih osovina s priključne opreme. Osovine s električnim pogonom osiguravaju značajno povećanje vučne sile, smanjenje proklizavanja kotača i sprječavanje balastiranja. To omogućuje veći učinak površine korištenjem mnogo širih alata za ugrađivanje za niže troškove primjene po hektaru, u kombinaciji s višom zaštitom tla.

Povucite više sa manje

Povucite više sa manje

U suradnji s tvrtkom Joskin razvili smo cisternu za gnojivo s električnim motorom, koja pokreće 4 od 6 kotača – za ukupno 8 pogonskih kotača u ovoj kombinaciji. Traktor više ne mora vući cijeli teret, jer prikolica također gura, koristeći težinu gnojiva i cisterne za dodatnu vuču. Rezultat je da možete koristiti mnogo lakši traktor za povlačenje većih tereta ili penjanje uz strmije uzbrdice – smanjujući zbijanje tla, štedeći gorivo i povećavajući produktivnost.

Serija 8R. NEZAUSTAVLJIVA

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Serija 8R je savršeni odabir ako vam treba svestrani stroj koji je odličan na polju i oduševljava na cesti. 8R je najbolji spoj vučne snage, niskih troškova vlasništva i sveobuhvatnih performansi. Odvažni dizajn traktora serije 8R/RT/RX najavljuje o čemu se radi: vučna snaga koja se ne zaustavlja ni iz kojeg razloga i tehnologija koja pomiče modernu poljoprivredu korak naprijed.

8r tractor

UDOBNOST VOŽNJE

Svladavanje snage traktora serije 8R jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO i njenih 11 podesivih gumbi. To je nenadma’šno sučelje za vozača koje svaki radni dan čini još ugodnijim i produktivnijim.

Toliko prostora, tako malo buke, takav luksuz. Čista strast za detaljima. Dobrodošli u novi 8R kab, veći i još udobniji nego ikad.

8R 410 Traktor

POVLAČITE ZA ROTIRANJE

Pogled iznutra u kabinu

POVLAČITE ZA ROTIRANJE