W540Kombajn

  • 6,8 l PowerTech PSV motor, 190 kW/258 KS maksimalna snaga
  • Širina kanala/promjer cilindra: 1400 mm / 660 mm
  • Ukupna površina za aktivnu separaciju: 1,50 m²
  • Nova podijeljena košara za do 12% više performansi
  • Ukupna površina rešeta za čišćenje (s prednjim tresačem) 5,20 m²
  • Interaktivno podešavanje kombajna (ICA) automatska optimizacija kombajna
Ispisati
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Žetva u rekordnom vremenu

W serija podržat će vas s pametnom tehnologijom, dragocjenim funkcijama i inovativnim uslugama, tako da ćete raditi brže, udobnije i učinkovitije - za vrhunsku performansu u svim uvjetima. Velika aktivna površina za odvajanje i velikibubanj za vršidbu sa 660 mm povećavaju performanse bez narušavanja kvalitete slame ili potrošnje goriva.

DynaFlo Plus sustav za čišćenje s velikom površinom cipela osigurava iznimno nisku razinu gubitaka i vrhunsku kvalitetu zrna u spremniku za zrno.

NOVA podijeljena košara: do 12% bolje performanse

Na prednjem dijelu glavne košare za vršidbu montirana su dva dijela košare koja se mogu odstraniti i koja pokrivaju prvi dio košare i za koja su dostupne tri vrste košara, s umetkom za – sitno zrno, univerzalnim umetkom te umetkom sa zaobljenim šipkama. Drugi dio košare sastoji se od pričvršćene univerzalne rešetke za košare koja pokriva preostali dio.

Ispitivanja na terenu pokazala su da je promjena košara vrijedna truda: zamjena univerzalne podijeljene košare na košaru za sitno zrno u teškim uvjetima vršidbe pruža do 12 % veću učinkovitost.

Vuča

*Maksimalna snaga motora