Aktivni prijevoz usjeva u uvlačnu pužnicu za stalni protok usjeva

Stalni protok usjeva zahvaljujući aktivnom prijevozu usjeva

700PF heder kombajna s aktivnim napajanjem

Remeni osiguravaju aktivan transport usjeva u uvlačne pužnice što rezultira konstantnim protokom, tako da kombajn može raditi gotovo s maksimalnim kapacitetom. 

aktivno uvlačenje sprječava nakupljanje materijala

Idealno za zahtjevne uvjete

U teškim uvjetima poput usjeva, graška ili sjemena trave, također sprječava nakupljanje materijala na prednjoj strani hedera. Udaljenost od 1000 mm između rezača i uvlačne pužnice dodatno smanjuje gubitke u uljanoj repici, jer se kotur može postaviti viši kako bi se gubici usitnjavanja smanjili na najmanju moguću mjeru.

Velika, 760 mm pužnica za pojednostavljeni dotok usjeva u kućište fidera

Racionalizirani protok usjeva

Remeni su integrirani u okvir koji omogućuje hranjenje usjeva ispod osi pužnice, gdje se lako zahvaća krilcima pužnice i pomiče prema kućištu fidera. Velika pužnica od 760 mm također pomaže donijeti do 20% više materijala u kućište fidera i dobro funkcionira za kraće materijale poput sladnog ječma. 
Za uljanu repicu visina pužnice može se povećati hidrauličkom ručnom pumpom kako bi se stvorilo više prostora za usjeve. Ravnomjerni protok usjeva također smanjuje stres na pogonske linije uslijed grupiranja, što rezultira manjim trošenjem i većom pouzdanošću.

Sporo i brzo prebacivanje na drugu kulturu

3 minutna preinaka na drugu kulturu

Samo kliknite na bočne kose, podignite pužnicu i spremni ste za žetvu. Jednostavno i lako – za to nije potreban alat. Bez elektrike, bez hidraulike i bez teškog motora na vrhu, vibracije su niže što smanjuje gubitke drobljenjem. 

Samozatezne sekcije trake podižu se radi lakog pristupa. Poklopci od nehrđajućeg čelika su također zabrtvljeni da sprječavaju proklizavanje prljavštine ili kamenčića ispod trake. Prašina se može očistiti korištenjem ladica unutar sekcije trake, pri prelasku iz uljane repice u sitno zrno ili na kraju sezone. 

Aktivni transport usjeva u uvlačnu pužnicu sprječava nakupljanje materijala na prednjoj strani hedera u teškim uvjetima poput usjeva, graška ili sjemena trave.

Odaberite model zaglavlja koji najbolje odgovara vašim uvjetima berbe da biste dobili više informacija.

MODELŠirina kosidbe, mDužina stola, mmBroj trakaPromjer pužnice, mm 618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760