STRUČNA PROVJERA
ZA SPFH

Stručna provjera za SPFH
Učinak vremena neprekidnog rada

Učinak vremena neprekidnog rada

Sezona sječe je duga i teška na vašem SPFH-u. Kad započnete žetvu sa strojem ko’ji je 100% spreman za djelovanje, povećavate svoje šanse za neprekidne performanse ko’je su presudne za vaš uspjeh. Rezervirajte učinak vremena neprekidnog rada, potražite stručnu provjeru.

stručna provjeraPrednost

Znati što treba tražiti čini razliku – naši John Deere stručnjaci imaju potrebno iskustvo, znanje i alate.

all-in-paketSve što trebate, jedna cijena

All-inclusive cijene naših All-in paketa će vam uštedjeti novac. Nakon što saznate rezultate stručne provjere Expert Check, odlučujete koji posao trebamo obaviti za jednu fiksnu cijenu koja uključuje sve dijelove i radnu snagu.

Paket SPFH noževa glave za rezanje

Paket SPFH noževa glave za rezanje

Sezonska usluga pretvorbe usjeva za vaš stroj – uključuje zamjenu šipke za smicanje, kamenih bruseva za oštrenje i svih noževa. Čišćenje i pregled osnovnih dijelova i mehanizma za podešavanje šipke za smicanje. Provjera svih zakretnih momenta i reznih zazora. I početno oštrenje i podešavanje šipke za smicanje.

Paket za obnovu SPFH KP

Paket za obnovu SPFH KP

Neka naši potpuno obučeni tehničari servisiraju vaš stroj, nakon što je KP već uklonjen, koristeći optimizirane sekvence obnove kako bi se osigurao dug život instaliranih komponenti i pouzdan rad.

Paket SPFH motor

Paket SPFH motor

Korist od maksimalne performanse i dugog vijeka trajanja motora s originalnim mazivima i filtrima. Servis uključuje zamjenu filtera, zamjenu ulja, provjeru kompresije motora.

Zatražite od vašeg distributera naše all-inclusive cijene za navedene instalacije!

Radovi se obavljaju sa specijalnim John Deere alatima i suvremenim tvorničkim uputama za ugradnju dijelova.

Lokator zastupnika

Kako doći do ovoga?

Posjetite vašeg zastupnika već danas

Kontaktirajte nas