Stručna provjera za prskalice

Stručna provjera prskalice

Stručna provjera Zima ne predst’avlja šansu

Naš temeljiti izvansezonski pregled prskalice usredotočen je na pravilno zimovanje kako bi se osiguralo maksimalno produženje izvan sezone. Ovaj detaljni tehnički pregled ima brojne prednosti: To pomaže u sprječavanju neravnomjerne primjene, smanjuje račun za kemikalije i može pomoći vašem stroju da prođe službeni test prskalice bez problema. Pripremite se za zimu i pripremite vašu prskalicu za vrhunske performanse u sljedećoj sezoni.

stručna provjera

Pobijedi zamrzavanje

Pravilna prilagodba zimskim uvjetima štiti vaš prskalicu od mraza i štetnosti, – vaša će prskalica biti očišćena, isušena i napunjena antifrizom.

Rezervirajte vašeg eksperta za vrijeme neprekidnog rada

Dobijte temeljiti izvansezonski pregled vaše prskalice za maksimalno produženje izvan sezone. Raspored za vaše stručne provjere sada.

Stručna provjera prskalica
all-in paketi

Sve što trebate, jedna cijena 

All-inclusive cijene naših All-in paketa će vam uštedjeti novac. Nakon što saznate rezultate stručne provjere Expert Check, odlučujete koji posao trebamo obaviti – za jednu fiksnu cijenu koja uključuje sve dijelove i radnu snagu.

Remont crpke za otopine prskalice

Provjerite srce vaše prskalice! Servis uključuje remont crpke za otopinu, provjeru i djelomičnu zamjenu mlaznica za raspršivanje i završna ispitivanja kako bi se osiguralo da vaša prskalica ispunjava nacionalne propise kao što su NSTS, SKL i JKI.

Lokator zastupnika

Kako doći do ovoga?

Posjetite vašeg zastupnika već danas

Pronađite trgovca

IDI NATRAG >

Zatražite od vašeg distributera naše all-inclusive cijene za navedene instalacije!
Radovi se obavljaju sa specijalnim John Deere alatima i suvremenim tvorničkim uputama za ugradnju dijelova.