Farmsight services

Maksimalno kratko vrijeme s John Deere Connected Support ™

Znate da kada na’porno radite, može se dogoditi neočekivano. A kad se to dogodi, trebate brzo rješenje.

John Deere Connected Support™ spremna je pomoći vama i vašem prodavaču da nadgledate stanje stroja i proaktivno popravite probleme, održavajući vas u radu.

To je sv’e dio paketa FarmSight usluga u osnovnom paketu svakog stroja koji podržava JDLink™ .

  

Upozorenja stručnjaka (Expert Alerts) - Tehnologija vama na usluzi

Upozorenja stručnjaka (Expert Alerts) - Tehnologija vama na usluzi

Oslobodite punu snagu pametne tehnologije da biste maksimizirali svoje vrijeme neprekidog rada. Uslugom Upozorenja stručnjaka (Expert Alerts), vaš zastupnik za John Deere može identificirati kvarove u stroju i otkloniti ih prije nego što postanu problem. Dobro došli u John Deere veza s podrškom™.

Iskorišteno vrijeme (uptime) formula

John Deere povezana podrška™ kombinira povezanost stroja, inovativne alate i proaktivnu podršku prodavača kako bi osigurali da su vaši strojevi dostupni tijekom cijele sezone uz vrhunske performanse.

  

Iskorišteno vrijeme (uptime) formula

 

Proaktivna podrška koja štiti vašu osnovnu liniju

Ako st’e poput nas, ne volite iznena’đenja. Pogotovo što se tiče zdravlja vaših strojeva. Jer to može značiti troškove, izgubljenu produktivnost i manju profitabilnost. Dakle dop’pustimo da preskočimo iznenađenja. Na temelju faze životnog ciklusa i uporabe vašeg stroja, FarmSight Service paketi * uključuju daljinsko nadgledanje stroja ** i dijagnostiku od strane stručnjaka distributera kako bi se vaš stroj održao onako kako želite: pouzdano radeći u najboljem redu.

 

Želite li još više?

Povećajte produženje rada i performansi stroja s dodatnim FarmSight uslugama. Odaberite usluge treninga, Uptime usluge i Performance uslugama i kombinirajte ih u FarmSight paketom usluga prilagođen vašim potrebama.

  

Prilagođeno vašim potrebama

FarmSight usluge mogu se kombinirati u različite razine paketa usluga, kako bi se postigla maksimalna korist za vaše poslovanje. Za prilagođenu ponudu obratite se zastupniku za John Deere.

  

Proširi sveSažmi sve

U osnovi

Kao vlasnik John Deere stroja imate koristi od John Deere Connected Support™ da biste nastavili raditi. Kao dio In Base usluga, dobit ćete i pomoć za početno postavljanje stroja i upute za uporabu, prilagođene vašim potrebama.

Select

Odabir vam omogućava da dobijete najnovije spoznaje vaših stručnjaka distributera i tvorničke podatke. Na temelju podataka u stvarnom vremenu s vaših strojeva,’ll dobit ćete pravovremene preporuke kako bi vaš stroj održao performanse i ostao u savršenom stanju.

Premium

S Premium,’ll imati ćete koristi od smanjenih troškova rada i povećanih performansi stroja, na temelju podataka i stručnog znanja – izvedenog na farmi ili najnovijim daljinskim alatima za podršku.

ULTIMATE

Ultimate dovodi vaše iskorišteno vrijeme rada i učinak na novu razinu. Iskusite uslugu koja pokriva sve aspekte na temelju podataka i stručnog znanja da biste bili mirni, uključujući zajamčeno produženje rada.

Lokator zastupnika

Kako doći do ovoga?

Posjetite vašeg zastupnika već danas

Pronađite trgovca

* Dostupno samo kod ovlaštenih zastupnika. Točan opseg usluge ovisi o ponudi pojedinačnog zastupnika.

** Za sve daljinske usluge potreban je modul telematike JDLink, aktivna pretplata i vaš pristanak.