Originalni filtar John Deere

Savrše’no odgovara

Otkad smo izgradili vaš stroj, također imamo određene ideje o tome što savršeni filtri za njega trebaju učiniti. Zato projekti’ramo i testiramo naše vlastite originalne filtre. Što to za vas znači? Korištenjem originalnih John Deere filtara, učinit ćete svoj dio kako biste osigurali da dobijete performanse instaliranog kapaciteta & od John Deere strojeva strojeva koje ste kupili. Naši filtri za ulje, zrak i gorivo sprječavaju ulazak štetnih čestica u motor dok optimiziraju potrošnju goriva tako da savršeno odgovaraju vašem stroju i njegovim zahtjevima.

Filtri

Hidraulički filtri John Deere

Koristite naše originalne filtre kako biste dobili kapacitet koji jamči više performansi i bolju zaštitu komponenti za vaše hidraulične sustave,– zadržavajući onečišćenja i sprječavajući da talog i kiselina oštete vašu opremu.

Ostali filtri mogu imati samo dvije otopine vrućeg ljepila. John Deere hidraulični filteri sadrže pet otopina vrućeg ljepila kako bi se osigurao ravnomjerni razmak filtar medija za veći kapacitet.

Filtri za zrak kabine John Deere

Filtri za zrak kabine John Deere

Drže onečišćenja podalje od kabine i dalje od vas. Ponovo lagano dišite tijekom košnje, baliranja ili vršidbe.

John Deere filtri za zrak kabine nude mnoge mogućnosti za odabir, poput našeg Carbon Filter Plus. Tri sloja zaštite eliminiraju više od 95% zagađivača i alergena. Sloj filtra za čestice visokih performansi blokira gotovo 100%
prašine i peludi i štiti od nezdravih PM2,5 zagađivača. Sloj aktivnog ugljena uklanja mirise, neutralizira štetne plinove i smanjuje rast bakterija i plijesni. Konačno, biofunkcionalni sloj
hvata alergene.

uljni filtri

Filtri za ulje John Deere

Prljavo ulje otežava rad vašeg motora, troši više goriva i skraćuje intervale servisa. Zaštitite vaš motor kako bi dulje radio učinkovitije.

Naši filtri za ulje imaju ravnomjeran razmak bez zazora, koji će uhvatiti čestice male kao jedna petina širine ljudske dlake. Spiralna i nabrana središnja cijev dodaje snagu kako bi se spriječilo da se filterski medij uruši, a gumene brtve stvaraju čvršće brtvljenje od plastičnih brtvi koje se nalaze na inferiornim filtrima.

filtri zraka

Filtri zraka motora John Deere

Naši filtri zraka motora, smanjuju trošenje motora uklanjanjem prašine, prljavštine i drugih onečišćivača iz ulaznog zraka.

John Deere filtri zraka’ čak i nabori i vrhunski filtracijski mediji osiguravaju dodatnu učinkovitost i duže servisne intervale. Njihov protok zraka osigurava minimalno ograničenje protoka, istovremeno uzimajući više onečišćenja od vodećih konkurentskih filtera zraka,
osiguravajući ispravnu mjeašvinu zraka i goriva koja oslobađa punu snagu koju zahtijevate.

Filtri za gorivo John Deere

Filtri za gorivo John Deere

Voda može izazvati teško oštećenje vašeg sustava goriva.

Naši filtri za gorivo ne samo da zadržavaju vodu, već smo ih također dizajnirali da je odbijaju. Njihovi čvrsti nabori i ravnomjerno raspoređeni mediji hvataju vodu i čestice prašine prije nego što uđu u sustav goriva. Istodobno, prekriveni filtrirni medij aktivno odbija vodu i sprječava je da prodire u gorivo. Ventili za jednostavno ispuštanje čine održavanje jednostavnim.

Jeste li znali?
"Prljavi filtri mogu povećati potrošnju goriva za više od 5%".

John Deere Company
U mješavini je!

U mješavini je!

Dobijte sveobuhvatnu zaštitu za svoju opremu s John Deere originalnim filtrima i našom opsežnom podrškom. Na taj na’čin dobivate maksimalan vijek trajanja od svog ulaganja, uz najniže moguće troškove vlasništva i vrhunsku zaštitu od neželjenih zastoja.

filtri-slika-en

Filtar zraka koji olakšava disanje

Uklonite više od 95% zagađivača i alergena koji vaš radni dan čine neugodnim ka’da kosite, vršite ili balirate.

Pogledajte više

filtri-slika-en

Povezane teme

click-and-collect

Click & Collect

Naručivanje dijelova nikad nije bilo lakše! Samo jednim klikom do svih potrebnih dijelova.

Katalog dijelova John Deere

Katalog dijelova John Deere

Pregledajte naš novi katalog dijelova prilagođen korisnicima online.