Ne riskirajte
NE RISKIRAJTE

Osjetit ćete razliku

 

Jeste li znali da koristimo vlasničku toplinsku obradu za kovanje naših originalnih John Deere noževa? Postupak stvara noževe izuzetne oštrine, koji na taj način ostaju duže – kako bi se savršeno uklopili i čisto rezali svaki put.

 


Čist rez

Rubovi naših noževa su valjani kako bi se smanjio rizik od pukotina i oštrih kutova, što pomaže produljiti život noža i stvoriti oštriju reznu površinu.

Dugotrajna oštrica

Isti dizajn valjanih rubova omogućuje ravnomjernu raspodjelu napona preko površine noža, stvarajući oštricu koja zadržava svoju oštrinu, što smanjuje potrebu za oštrenjem i štedi vam vrijeme i novac.

Zaštićena termička obrada koja pruža idealne razine ugljika također pomaže produljiti život naših noževa. Prava količina ugljika bitna je za izradu noža s izvrsnom otpornošću na habanje i prekomjerni zamor – što znači da će oštrica biti slabija, premala i da se oštrica brzo istroši, što rezultira s više zamjena noža za vas.

Savršeno odgovara

Svaka ugradbena rupa na John Deere noževima vrhunski je utisnuta, omogućujući nožu da se čvrsto uspravi na vreteno. Ova savršena prilagodba smanjuje kucanje, produžuje vijek trajanja ostalih dijelova kosilice i uklanja neobrezane trake trave zbog čistijeg izgleda.