Ne riskirajte
NE RISKIRAJTE

Osjetit ćete razliku

 

Jeste li znali da originalni cutterhead noževi John Deere, imaju visokokvalitetnu prevlaku od volframovog karbida sa velikim zrnom i vrhunsko lijepljenje? Zbog’ toga su otporniji na habanje i traju duže od sličnih iz asortimana konkurencije. To dodaje i manje održavanja i niže troškove rada.

 


Noževi glave za rezanje: Zašto traju duže

Noževi cutterhead imaju ključnu ulogu u radu na kombajnima za žetvu stočne hrane. Zbog čega je’ toliko važno odabrati noževe koji odgovaraju, obavljaju i traju. John Deere Cutterhead noževi – izrađeni su za proizvod koji je proizveden posebno za vaš John Deere kombajn za žetvu stočne hrane.

  1. Sandblasted surface ensures precise clamping forces.
  2. Indukcijsko otvrdnuta zona rezanja ostaje oštrija duže.
  3. Čvrsto tijelo minimizira rizik od loma.
  4. Produženo tijelo noža podržava povlačenje pri udaru predmeta.
  5. Zaštitni znak identificira izvorni John Deere nož.
Noževi
Ekstra snažan: prevlake noža

Ekstra snažan: prevlake noža

Originalni John Deere noževi ostaju oštriji dulje. Čvrsta prevlaka od volfram karbida znači visokokvalitetno rezanje, duži vijek trajanja i manju potrošnju goriva

Dodatna zaštita od kamena

Dodatna zaštita od kamena

Koristimo četiri reda noževa koji se povlače kada dođu u kontakt sa stranim predmetima. Dizajn štiti rotor od oštećenja i smanjuje vrijeme zastoja.

Noževi za travu Dura Line (7000 serija SPFH)

Noževi za travu Dura Line (7000 serija SPFH)

Za dulji vijek trajanja, ugradite Dura Line nož za travu s 33% širim oblogama za usitnjavanje na SPFH serije 7000. Stand’ardni su za SPFH serije 8000.