Coronavirus Update Center

John Deere Information

Mi služimo onima koji održavaju naš svijet na životu

COVID-19 pandemija predstavlja još neviđene izazove za sve nas. Predani smo zaštiti i sigurnosti naših zaposlenika, kupaca, zastupika, dobavljača i zajednica u kojima živimo i radimo. Ulažemo napore kako bismo nastavili proizvodnju i usluge za Vas - naše partnere - koliko god je moguće. Hvala svima koji proizvode hranu, pružaju nužne usluge i štite nas.

Brinite o sebi i ostanite zdravi!

Connected Support
Daljinsko praćenje stroja

Daljinsko praćenje stroja

Stručni zastupnici daljinski prate radno stanje vašeg stroja putem alata za povezanu podršku John Deere kao što su Expert Alerts i Instrumentna ploča stroja (Machine Dashboard). Ako alati naznačuju da nešto nije u redu sa strojem’ll odmah ćete biti obavješteni i dobit ćete proaktivnu podršku koja vam treba da minimizirate opasnost od zastoja rada i da se nastavite koncentrirati na svoj rad.

Daljinska podrška kod postavljanja stroja (Remote Machine Setup Support)

Daljinska podrška kod postavljanja stroja (Remote Machine Setup Support)

Alat za udaljeni prikaz može znatno smanjiti vrijeme postavljanja vašeg stroj’a, jer stručnjacima distributera omogućava povezivanje s vašim zaslonom u kabini kako bi vam pomogli pri postavljanju. Također omogućuje vašim stručnjacima distribu’tera, da vam pruže podršku za poboljšanje performansi i olakšat će vam komunikaciju s vašim distributerom kada naiđete na probleme, što je još jedan veliki faktor produženja rada.

Search Parts by

search