Vrijeme je za promjene

Zaslužujete iznimne performanse

Učinkovite, vrhunske performanse naših 6R, 7R i 8RX traktora donijet će opipljivu ekonomsku vrijednost za vaše poslovanje. Prednosti njihovih performansi u transportu, zaštita tla i svestranost će se pokazati na kraju krajeva.

Pronađite trgovca

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Ovaj alat za produktivnost koji štedi vrijeme smanjuje vrijeme postavljanja na terenu do 50 %. Potpuno automatiziran, bez grešaka, bez kašnjenja. Vaši unaprijed planirani radni zadaci u Operations Center automatski se pojavljuju na zaslonu 4. generacije kad traktor uđe u polje. Sve što vozač mora učiniti je potvrditi detalje jednim klikom ONE CLICK. To je sve.

Neporazeni zaglavlje

Doživite svestranost ovog pokretljivog 4-cilindričnog traktora visokih konjskih snaga sa snažnom hidraulikom, velikim kapacitetom dizanja i velikim gumama.

Saznaj više

Neporazeni zaglavlje
 • Broj 1 u transportu - 6R 185

  Vi upravlja’te do 234 KS s IPM-om u laganom srednjem okviru od 7,9 tona s neusporedivim ubrzanjem i iznimnom svestranošću.

  traktor
 • Broj 1 u transportu - 7R 330

  U najnovijem testu DLG PowerMix, naš 7R 330 postavio je novi standard potrošnje dizela i DEF-a u transportu za traktore iznad 300 ks maksimalne snage (ECE-R120).

  traktor
 • Broj 1 u transportu - 6215R

  Sa samo 19,2 l/h, 6215R ne samo da je postigao najmanju potrošnju dizela od svih testiranih traktora¹, već je isporučio i najbrže ubrzanje vučući 30-tonske prikolice².

  traktor
 • Broj 1 u transportu - 6250R

  Od 2018. godine, 6250R je nepobjediv u testu DLG PowerMix Transport 2.0. 6250R postigao je najmanju potrošnju goriva u transportu u usporedbi sa svim testiranim konkurentima.

  Traktor

Što se tiče transportnih radova, nema načina da zaobiđete našu liniju traktora John Deere 6R i 7R. Koji će biti vaš broj jedan?

Servis digitalnih vijesti registracija

Više od biltena - Servis digitalnih vijesti registracija

Registrirajte se za naš servis digitalnih vijesti kako biste bili u tijeku s novim člancima na blogu, vijestima, posebnim aktivnostima i ekskluzivnim ponudama!

Prijavite se!

Vezane teme

Serija 6R

Serija 6R

Broj 1 u transportu i inteligentnoj automatizaciji, – velike snage, performanse male težine.

Povežite se s vašim John Deere-om

Serija 7

Mala težina, velika konjska snaga – koje regiraju na uzvratno ubrzanje i iznimna agilnost.

Povežite se s vašim John Deere-om

Serija 8

Svestrani i snažni traktori visoke tehnologije, – velike vučne snage za preciznu poljoprivredu.

 1. 25l/h je zajamčena razina potrošnje goriva u načinu prijevoza za ovaj model, za strojeve koji sudjeluju u programu jamstva goriva John Deere prema uvjetima programa & i u primjenjivim zemljama. Obratite se za dodatne detalje John Deere zastupniku.
 2. * Test traktora Poljoprivredne komore Donja Saska (Njemačka) 2020. “Uspoređujući standardne traktore (bez Unimoga), John Deere je postigao najmanju potrošnju dizela. [...] Zanimljivo je da je, bez pristupa niskoj potrošnji goriva, traktor 6215R bio i najbrži pri ubrzavanju s dvije prikolice”; www.lwk-niedersachsen.de. 19l/h također je zajamčena razina potrošnje goriva u načinu prijevoza za ovaj model, za strojeve koji sudjeluju u programu jamstva goriva John Deere prema uvjetima programa & i u primjenjivim zemljama. Obratite se za dodatne detalje John Deere zastupniku.
 3. 20l/h je zajamčena razina potrošnje goriva u načinu prijevoza za ovaj model, za strojeve koji sudjeluju u programu jamstva goriva John Deere prema uvjetima programa & i u primjenjivim zemljama. Obratite se za dodatne detalje John Deere zastupniku.
 4. Profi rezultati testa, 06/2018
 5. Na temelju potrošnje goriva od 40 l/h i prednosti od 20 % učinkovitosti u odnosu na traktore na kotačima 8R pri 7000 daN.
 6. Pretpostavljajući 3 % potencijalnog gubitka prinosa na zbijenim poljima, pšeničnom polju s prinosom od 8 t /ha i tržišnom cijenom od 200 €/t, 3 % (240 kg) odgovara povećanju dobiti od 48 €/ha