PROVJERITE I DOBIJITE NADOGRADNJU POVEZANOSTI PO POLA CIJENE!

PROVJERITE POVEZIVOST I OSTVARITE NADOGRADNJU U POLA CIJENE!

Ne propustite ovu ograničenu ponudu. Prijavite se!

Provjerite našu povezanost odmah i uštedite veliko

Ako je vaš stroj moguće povezati, ali još uvijek nema instaliran potreban hardver, možete dobiti JDLinkTM komplet za ugradnju po upola nižoj cijeni, uključujući instalaciju!
Povezivanje se isplati - to znači pristup Operacijskom centru i alatima koji štede vrijeme, pomažu u pametnijem upravljanju resursima i omogućuju vam donošenje boljih odluka o isplativosti. Plus: John Deere Connected SupportTM, koji kombinira vrhunsku analitiku, alate za obavijesti i proaktivnu podršku prodavača.

Unesite svoj serijski broj (eve) sada da biste započeli!

*obavezno

Odaberite distributera da biste dobili rezultate vašeg stroja.

Nakon što potvrdite odabir prodavača, poslat ćemo vam e-poštu s vašim statusom i kontakt podacima prodavača.

Nažalost, nismo uspjeli pronaći trgovca u vašoj regiji. Nastavite dobivati ​​rezultate poštom.

Za pronalazak dobavljača kontaktirat će vas stručnjak John Deere!

*obavezno

Hvala vam!

Da biste dovršili vašu registraciju, provjerite vašu pristiglu poštu (i mapu Neželjena pošta) i kliknite poveznicu u potvrdnoj e-pošti.

Nakon uspješne potvrde primit ćete e-poštu s vašim podacima i put do vaših osobnih rezultata.
To može potrajati i sat vremena.

Vaš John Deere tim

Rezultati provjere vaše povezanosti

Ne propustite ovu ograničenu ponudu! Obratite se svom John Deere zastupniku:

Za pronalazak dobavljača kontaktirat će vas stručnjak John Deere!

Vaše informacije:

Provjera završena - evo vaših rezultata:

Vratite me na stranicu kampanje

Povezivanje se isplati

Pogledajte videozapise da biste saznali više o prednostima povezivanja - radite pametnije i isplativije dok povećavate vrijeme rada.

Radite pametnije i uštedite vrijeme s Operativnim centrom

Izravno prenesite podatke o terenskoj dokumentaciji na mreži sa svog uređaja u Operacijski centar i tamo im pristupite s bilo kojeg uređaja. Planirajte svoj posao i pošaljite podatke o poslu izravno na pojedine strojeve, pratite njihovo mjesto, status i napredak u stvarnom vremenu kako biste donijeli pametnije i informiranije odluke.

Maksimalno povećajte radno vrijeme pomoću John Deere Connected Support ™

Proaktivno riješite probleme prije nego što vam omete produktivnost:
John Deere Connected Support ™ pomaže vama i vašem dobavljaču da nadgledate stanje vašeg stroja pomoću alata kao što su stručna upozorenja i nadzorna ploča stroja. Ako alati prijave anomaliju na vašem stroju, odmah ćete se kontaktirati i dobit ćete proaktivnu podršku koja vam je potrebna da biste ostali produktivni.

"Pomoću John Deere Connected Support ™ možemo prepoznati potencijalne probleme sa strojem i riješiti ih prije nego što postanu problem."

John Deere Connected Support™ Specijalista
John Deere Connected Support™ Specijalista
Operations Center

Operativni centar

Pomoću Operacijskog centra možete unaprijed planirati svoj posao i podatke o poslu poslati izravno na pojedine strojeve. To vam štedi vrijeme uklanjanjem kašnjenja postavljanja na terenu i smanjenjem pogrešaka operatera. To vam štedi vrijeme uklanjanjem kašnjenja postavljanja na teren i smanjenjem pogreške operara. Možete čak dijeliti podatke o dokumentaciji sa svojim kupcima kako bi znali koji ste posao završili.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Iskorištavajući mogućnosti John Deere Connected SupportTM alata, povećavate vrijeme rada vašeg stroja. Kontrolna ploča stroja omogućuje vašem John Deere zastupniku nadgledanje strojeva na temelju stvarnih radnih uvjeta. Pomoću stručnih upozorenja može prepoznati potencijalne kvarove na stroju i otkloniti ih prije nego što postanu problem. Ova nagrađivana tehnologija u prosjeku smanjuje vrijeme dijagnostike i popravka do 20%.